Sadece Gerçek logo

Yasin Gündoğdu hakkında zorunlu açıklama!

Yasin Gündoğdu hakkında zorunlu açıklama!

“Yasin Gündoğdu” adlı hocanın eski adıyla “Ehlisünnet Tv” şimdiki adıyla “Ahsen Tv” ile yaptığı röportaj tarzı telefon görüşmesi ve bu görüşmenin videoya alınarak sosyal medyada paylaşılması hakkındaki açıklama…

Yasin Gündoğdu adlı Büyük Osmanlı Camii imamı hakkında daha önce yapmış olduğumuz; “Yasin Gündoğdu kimdir?” adlı paylaşım ses getirmiş, kimileri tarafından takdir toplarken, kimileri tarafından eleştiri ve tepki yağmuruna tutulmuştur. Öncelikle o yazıyı artık birçok insan okudu ve biliyor ama okumayanlar buraya tıklasın.

Şunu belirtelim, biz yazdığımız yazıda Yasin Gündoğdu hocaya hakaret etmedik ve iftira atmadık. Bunun ahiretteki vebalini bildiğimizden dolayı böyle bir ahmaklık yapmadık ve yapmayız. 



Yukarıdaki videoda bazı çarpıtılan ifadeler var. Bunlara değinmek şart oldu.

Ahsen Tv’nin hazırladığı videoda Yasin hocaya tecavüz suçu iftirasını attığımız, Yasin hoca tarafından iddia edildi. Bu iftiradan başka birşey değildir. Hatta bu iftirayı duyan Ahsen Tv muhabiri bile; “hocam o sizin hakkınızda değil, sohbetinizi paylaştığınız kişi hakkında” diyerek durumu lehimize düzeltiyor ve bizi iftiradan kurtarıyor. Biz yinede böyle anlaşılıyor diye bizim reddiye yazımızda, bakın hakaret değil reddiye yazımızda düzeltmeye gittik ve tecavüzden ceza alan kişi Yasin Gündoğdu olmadığını, Ceza alan kişinin M.İslamoğlu olduğunu iyice belirttik. Bu cezanın ispatı;

http://gercektarihvekultur.blogspot.com.tr/2011/07/mustafa-islamoglu-livataescinsel-iliski.html

Gelelim diğer mevzulara…

Biz, Yasin hocaya hakaret etmedik ve yanlışlarını yazdık. Hatta bu yanlışların ekran görüntülerini alarak sizlerle paylaştık ve bu yaptığı yanlıştır dedik. Yasin Gündoğdu hoca kabir azabını inkâr ediyor, kandillere bid’at diyor tarzında bir ifade belirtmedik.

Ayrıca Yasin gündoğdu için; “Mehmet Okuyan, Mustafa İslamoğlu, Abdülaziz Bayındır gibi kişilerin adamıdır veya onları şahsen tanıyor demedik. Sadece o isimlerin sohbetini paylaşıyor dedik ve bunu kendiside yalanlamadı. Ancak işin garip yanı şu, Yasin hoca bu sohbetleri eleştiri amaçlı paylaştığını söylüyor. Herkes bilirki eleştiri amaçlı paylaşılan bir videonun veya bir paylaşımın üzerine eleştiri ve tepki açıklaması bir iki yorum yapılarak paylaşılır. Ayrıca diğer yönden baksak videoların kendisi bile eleştiri değil, doğrudan doğruya sohbet videosu. Dolayısıyla ben ortada eleştiri göremiyorum.

Yasin hocaya herhangi bir düşmanlığım, kinim, kıskançlığım inanınki yok. Ama ehl-i sünnete aykırı iş gördün mü duramayız. Bunun hesabını Allah bizden sorar. Yasin hoca ehl-i sünneti gerçekten savunsun, bırakın onu eleştirmeyi ellerinden öper özür bile dilerim. Ama durum şimdilik böyle değil maalesef.

Kamuoyuna duyurulur…

Tarih: 26 Haziran 2015

Etiketler:

Paylaş:

Bizi Takip Edin
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore