Sadece Gerçek logo

Glyph ile oyun ve filmler göze geliyor

Glyph ile oyun ve filmler göze geliyor


Birbirine oldukça benzer özellikler sunan birçok sanal gerçeklik gözlüğü yavaş yavaş hayatımıza girmeye başladı. Ancak Glyph diğerlerinden farklı olarak adeta görüntüleri gerçek anlamda gözünüzün önünü getiriyor.


Kickstarter‘da gerekli fonu toplayarak hayata geçmesini garantileyen Glyphşimdilerde piyasaya sürüleceği tarih için gün sayıyor. OLED yerine DLP (Dijital Işık İşleme)teknolojisini kullanan bu cihaz, ışığı direkt olarak retinaya aktararak çok daha keskin bir görüntü görebilmeyi sağlıyor. Bilgisayarda, tablette, telefonda, televizyonda ve konsolda kullanılabilen Glyph, HDMI üzerinden kolayca cihazlara bağlanabiliyor. Gelişmiş kulaklığı ile ses kalitesinde de iddiasını ortaya koyan cihaz, istendiği zamanlarda yalnızca kulaklık olarak da kullanılabiliyor.

Bilgisayarda, tablette, telefonda, televizyonda ve konsolda kullanılabilen Glyph, HDMI üzerinden kolayca cihazlara bağlanabiliyor. Gelişmiş kulaklığı ile ses kalitesinde de iddiasını ortaya koyan cihaz, istendiği zamanlarda yalnızca kulaklık olarak da kullanılabiliyor.



                 

Glyph’in ekranı görüş açısının tamamını kaplamıyor ve dış dünyadan tamamen kopmadanoyun oynamak veya film izlemek mümkün oluyor. Ayrıca yine bu vesileyle kontrol cihazı görülebiliyor ve gerçek dünyadaki olası tehlikelerden uzak durulmuş oluyor.



Şu an ürün henüz final sürümüne ulaşmış değil. Ancak son sürüme oldukça yaklaşıldığı belirtiliyor. Şu anda 499 dolara ön siparişe sunulan Glyph’in ocak ayının ortalarından itibaren 599 dolar fiyat etiketiyle satılacağı belirtiliyor.

Etiketler:

Paylaş:

Bizi Takip Edin
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore