Sadece Gerçek logo

İki haham ve iki skandal

İki haham ve iki skandal


Yahudilerin, tarih boyunca sapkınlıkları ve akla zarar uygulamalarını duymuş ve görmüş bulunmaktayız. Hz.Musa (a.s) başta olmak üzere, birçok peygamberin bu kavme gönderilmesine rağmen, doğru yoldan en çok sapan, Allah’ın göndermiş olduğu şeriatı en çok tahrif eden, kendilerine gönderilen peygamberleri bile katleden, yine Yahudiler olmuştur.İnsanın kanını kutsal çöreğe katmak için insan katletmekten tut, ensest (aile içi) ilişkiye kadar bir dizi sapkınlığı ibadet olarak gören Yahudiler, bunu Talmud ve Kabala adlı, insanların yazdığı, Allah kelamı olmayan kitaplarından kaynak göstererek uygularlar. Hatta bu kitaplarda Allah’ın zatına asla yaraşmayacak şekilde iftiralarda bulunurlar.Bütün hahamların birer tanrı olduğunu iddia ederler. Lût (a.s) peygamberin, (haşa !) kendi kızlarıyla dahi ilişkiye girdiği iftirasını atarak, ne derece sapkınlaştıklarını adeta kanıtlarlar.

Hatta erkek çocuğun, anne ve kızkardeş ile kız çocuğun, baba ve abi ile cinsel ilişkiye girilmesi bile meşru görülür. Hatta o erkek çocuğun annesi kocasını kaybetmişse, annesini cinsel yönden tatmin etmesi çocuk için bir görev ve hatta ibadet niteliğindedir, Avrupa’daki ensest ilişkilerin temeli de buradan kaynaklanmaktadır. Bunlar bozulmuş Tevrat’ın tefsiri niteliğindeki hahamların yazdığı Talmud’da kayıtlıdır.Yahudiler hakkında bu kadar bilgi verdikten sonra, şimdi Amerika’da gerçekleşen skandalın haberini sunalım.

ABD ‘koca kaçıran’ ve ‘röntgenci’ haham skandallarıyla çalkalanıyor

ABD’deki 2 hahamın yol açtığı skandallar gündemden düşmüyor. Washington’daki bir hahamın en az 52 kadını yıkanırken izlediği ortaya çıktı. New Jersey’deki bir meslektaşı da boşanmayı kabul etmeyen Yahudi erkekleri boşanmaya ikna için kaçırmakla yargılanıyor.



ABD’nin başkenti Washington’daki Bernard Freundel adlı bir haham, bir ayin için sinagogdaki duş alanına girip banyo yapan 52’den fazla yakın kadını, yerleştirdiği gizli kamerayla izlediğini itiraf etti. ‘Avcı’ lakabı takılan ve konumunu kullanarak, kendisine güvenen kadınları mağdur duruma düşürmekle suçlanan 63 yaşındaki Freundel, hüküm giyerse 52 yıl hapis cezası alabilir.

Nitekim Freundel’ın Baltimore’daki evinde yapılan aramada, en az 52 kadının tamamen veya yarı çıplak olduğu video kayıtları ele geçirdi. 2009’dan beri yürütülen soruşturma kapsamında, hahamın başka eyaletlerde 100’e yakın kadını daha gizlice izlediği ortaya çıktı.

Cerrahi bıçak bile kullandı


Bununla birlikte New Jersey’de de eşlerinin boşanma talebini kabul etmeyen Yahudi erkeklerini kaçıran bir haham konuşuluyor.
Ortodoks Yahudi inancına göre bir çiftin boşanabilmesi için kocanın izni gerekiyor. 69 yaşındaki Mendel Epstein’ın da boşanmayı kabul etmeyen kocaları razı etmek için, aralarında büyükbaş hayvan gütmede kullanılan elektrik akımı veren gereçler, cerrahi bıçaklar, tornavida ve halat kullandığı iddia edildi.

‘Kadınların hakkını savunuyordu’


İddiaları reddeden savunma avukatları ise, ‘ikna yeteneğiyle’ tanınan hahamın ‘kadınların haklarını korumaya çalıştığını’ öne sürdü.

Kaynak: http://tr.sputniknews.com

Etiketler:

Paylaş:

Bizi Takip Edin
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore