Sadece Gerçek logo

Böyle Müslümanlara, böyle liderler

Böyle Müslümanlara, böyle liderler

Sunum çalışmamız hakkında önemli açıklama !

Bu çalışma ve şahsım hakkında, bazı önyargıları kırmak ve çalışmadan nasiplenerek ibret gözüyle bakmanız için, çalışmanın ne amaçla yapıldığını açıklama gereği duydum. Bu araştırma, İslam aleminin halini göstermek ve ibret alarak buradan kendi nefsimize ders çıkarmak amacıyla hazırlanmıştır. İslam birliği diye ortalıkta dolaşmakla, İslam birliği kurulmaz, kurulamaz. İslam yaşanmadan, birliğinden bahsetmek hayalperestliktir. Bu çalışmayı, İslam ülkeleri sanılan ülkelerin yönetici ve idarecilerinin durumlarını, yaşayışlarını size göstermek amacıyla resimler ve videolarla hazırlanmış bir sunum olarak görmeniz amacıyla olduğunu aklınızdan çıkarmamanızı ve bu sunumu ona göre değerlendirmenizi istirham ederim.



Peki böyle adamlar neden başımızda diye soracak olanlara, Rasulullah Sallallahu aleyhi ve sellem 14 asır önceden haber vermiş ve şu hadis-i şerifi beyan ederek; “Nasıl olursanız, öyle idare edilirsiniz.” (Ali el-Müttakî, Kenzu’l-Ummâl, 6/89 ) buyurmuşlardır. Bu hadis-i şerifi hiç unutmayarak aşağıdaki fotoğraf ve videolara bakarsanız, bu sunumun vermek istediği mesajı anlarsınız. Sunumdaki bu ülkeler, rastgele seçilmemiş olup, iyice tetkik edildikten sonra eklenmiştir. Şüphesiz, bu ülkelerin yanına daha çok eklenmesi gereken ülke ve yöneticileri bulunmaktadır. Ama bunun için yeteri kadar alan, bu paylaşım için mevcut değildir. Belki ileride bu paylaşımın ikinci serisi olarak daha farklı ülkelerede değinme durumu gerçekleşebilir.

Ayrıca; son olarak şunu da belirtmeliyim ki, bizler de aşağıda paylaşılan yöneticilerden daha masum ve günahsız değiliz ve eleştiri yapacak masumlukta da değiliz. Zaten bu yüzden bu paylaşımı eleştiri amaçlı değil, Müslümanların halleri hakkında bir durum değerlendirmesi olarak algılamanızı ve o bakış açısıyla değerlendirmenizi beklerim. Ancak onlardan bir farkımız var ki, o da en azından akıtılan Müslüman kanlarına ortak olmuyoruz. Allah, ümmeti Muhammede hidayet eylesin, münafık, kafir ve müşriklerin şerlerinden korusun. Amin.

    
Azerbaycan yöneticisi, hanımı ve icraatlerine bir göz atalım


31 Ekim 2003’ten bu yana Azerbaycan’ın Cumhurbaşkanı olan İlham Aliyev, yanında ise tam bir çağdaş(!) olan kızı Leyla Aliyev ve hanımı Mihriban Aliyev (Mehriban Aliyeva)


   

Vatikan’da, Papa Francis ziyareti öncesinde bir kardinalle tokalaşan çağdaş Azeri kadını; “Mihriban Aliyev”



           

Ve işte beklenen ziyaret. Vatikan’da Papa Francis ile buluşma ve görüşme. Mihriban ve İlham Aliyev çifti Papa ziyaretinde Vatikan’da. İnsanı dumura uğratan detayı fark ettiniz mi? Papa ile görüşürken başını kapatmış. Ama kardinalle görüşürken baş açık. Acaba Papa başörtüsü olmadan görüşmüyor mu? 🙂


Bu da Mihriban Aliyev’in başka bir Papa ziyareti. Papa ile görüşme resimlerinde giydiği üç kıyafette farklı. Dolayısıyla, ya farklı zamanlarda üç kez Papa’yı Vatikan’da ziyaret etti, ya da İtalya’ya yapılan bir yurtdışı gezisinde, Papa’yı aralıklarla ziyaret etti. Artık bilemiyoruz…




Azerbaycan demişken, kardeş ülke Türkiye unutulur mu? Elbette hayır. Türkiye galerisini aşağıda sırası geldiğinde paylaşacağız.




Azerbaycan’da başörtüsü ile okumaya izin vermeyen Aliyev, Yahudilere 15 dönüm arsa bağışlayarak, Yahudi okulu açıyor. Aliyev’e Yahudi demiyoruz, buradan bunu çıkarmayın ama Yahudi oyları ve iktidarda kalmak için, Yahudilere kıyak desek daha doğru olur. Yani koltuk sevdası. Size de tanıdık geldi mi bu hareket?


Bu foto ile daha yakından gösterelim dedik.
                                  

Mihriban Aliyev, pek bir iddialı giyiniyor. Fransa’ya karşı bacak bacak üstüne atarak, Fransızlara rest çekiyor. Siz bakmayın bu hareketin basit durduğuna, hani bizim reiste Obama’nın yanında bacak bacak üstüne atmıştı. O, aslında ezik olmamanın ifadesidir. Neyse… 🙂



Mihriban Aliyev ve İlham Aliyev kutsal topraklarda. Yukarıdaki fotoğrafa daha sonra da bu fotoğrafa bakınca, aklıma şu klişeleşmiş söz geldi; “Çocukta yaparım, kariyerde…” Mihriban Aliyev’de; “Minide giyerim, umre de yaparım.” demek istiyor herhalde. İlham Aliyev, gariban adamcağız ne yapsın düşmüş kadının eline işte. 🙂






Aliyev ailesini yalnız bırakıyor ve dikkat çeken bir diğer ülkeye, Bahreyn’e yöneliyoruz. Hemen belirtelim, Bahreyn hakkında pek bir materyal bulamadığımızı itiraf ediyoruz. Ancak, yine de gerçek bir Müslüman, bu görsellerdeki rezilliği görecek ferasete sahiptir.

Bahreyn yöneticileri ne alemdeler? Hep beraber gözlemleyelim

Bush’la el sıkışan eleman, Bahreyn kralı Hamad bin İsa el Halife (Hamad bin İsa Al Khalifa at Bush)


Bir dönem Amerika dışişleri bakanlığı yapan Hilary Clinton ve Bahreyn kralının oğlu Salman bin Hamad. (Secretary Clinton meets with Highness Sheikh Salman bin Hamad bin Isa Al-Khalifa, Crown Prince of the Kingdom of Bahrain and Deputy Supreme Commander of Bahrain Defense Force at the U.S. Department of State.)


Çarşafa yeni bir boyut kazandırmış Bahreyn kralının eşi Sabeeka bint İbrahim el Halife. Tokalaştığı kişi İngiltere prensi Philipp, prensin yanındaki Kraliçe Elizabeth ve Bahreyn kralı, muhteşem(!) dörtlü (The King of Bahrain Hamad Al-Khalifa and Princess Sabeeka meet the Queen and Prince Phillip for the rare lunch of world monarchs)






Sabeeka bint İbrahim el Halife’nin kardinalle görüşmesi

             


Khalifa (Halife) hanedanından başka bir tanesi Halid bin Ahmed’in (Khalid bin Ahmed Al-Khalifa) Amerikan Yahudi Komitesi üyeleriyle yediği yemekten bir görüntü.






O yemekten bir başka görüntü





Haya Rashed Al-Khalifa and Bush. Year: 2006

18 Ocak 1952 doğumlu bir başka Khalifa hanedanı üyesi Haya, Bahreyn’de iktidarda olan El Halife ailesinin bir üyesidir. 1869’dan 1932’ye kadar Bahreyn’i yöneten İsa ibn Ali Al Khalifa’nın büyük torunu olduğunu belirtiyor. O hanedanın bugünkü lideri, Kral Hamad bin İsa El Halife’dir. Haya Rashed Halife, 1999-2004 yılları arasında Fransa’nın Bahreyn büyükelçisi olarak görev yapmıştır. Bahreyn’in ilk kadın büyükelçisidir ve Birleşmiş Milletler’de Bahreyn’i temsil eden ilk kadındır. Ayrıca Birleşmiş Milletler genel kurulunda başkanlık için adı geçen üç kadından birisidir.


Birleşik Arap Emirlikleri. Bilenler malumdur ki bu emirlik, yedi tane emirliğin birleşmesinden meydana gelmiştir. Bunların hepsi ayrı bir aşiret gibi kendi bölgesini yönetir. Dubai’de bu emirliklerden birisidir. Bizler, bu çalışmada sadece Dubai emirliğinden bahsedeceğiz. Aşiret dediğimize bakmayın, liderlerinin yaşantılarını gördüğünüzde böyle aşiret mi olur diyeceksiniz zaten.

Bunlar kim mi? Hemen söyleyelim. Bunlar; Dubai emiri ve eşidir. Burası neresi mi? İngiltere’de Kraliçe Elizabeth ziyaretidir. Hemen isimlerini verelim. Sheikh Mohammad Rasid el-Maktoum ve hanımı Prenses Haya Bint El Hüseyin



Siz şoku üstünüzden atmadan ikinci fotoğrafı atalım. Yakalardaki İngiliz armasına dikkat.

   

 Hanımefendi(!) Türkiye’de tatil bile yapmış. Haberiniz var mıydı?
  

George Bush Dubai’de pek bir sevecen karşılanmıştı. Irak işgali öncesi dirsek temasları



Şeyh Maktum, Bush’u çok güzel bir şekilde ağırlıyor.

 





Camış gibi yemeye hazırlanıyorlar…

Bush’un Dubai ziyaretinden kareler

                            


Şeyh Raşid El Maktum’un oğlunun düğünü ve ergenliğe girmiş ve çocukluk statüsünden çıkmış kızlara yaptırılan danslar



Yapılan dans ve çeşitli kareografilerin videosu

                           


Haya Bint El Hüseyin, Elizabeth’e tazimde bulunurken

Fas.. Kuzey Afrika’da bulunan bir başka Müslüman coğrafyası, bakalım burada durumlar ne alemde?






Öncelikle bu resimdekileri tanıtalım. Bayanın elini öpen, İspanya kralı Felipe. Elini öptüren bayan, Prenses(!) Lalla Salma, Fas kralının eşi. Kafasında fes olan ve boynuzlanan kişi ise; Fas kralı VI. Muhammed, tam adıyla belirtecek olursak eğer; “Muhammed bin Hasan bin Muhammed bin Yusuf el-Alaoui’dir.” Fas’a Alauit(Alaoui) hanedanı hakimdir ve yönetim onlardadır.

İspanya kraliçesi Letizia ve Fas prensesi Lalla Salma
              

  
Lalla Salma’nın Fransa ziyareti. France-Lyon
Fas kadınları erkeklere el öptürmeyi pek bir seviyor herhalde

     


Burada yazmıyor ama araştırdım, tam beş uçakla gelmişler Türkiye’ye. Sebebi; Fransa’nın Fas’ta casusluk faaliyetleri yapması ve yaşanan diplomatik krizmiş. Bu gelişme üzerine, Fransa’daki Fas kraliyet ailesine ait olan, Betz bölgesindeki şatolarında tatil yapmak yerine Türkiye’yi tercih etmişler.

Olay basına yansımış ve kral istikametini Fransa’dan Türkiye’ye çevirmişti.


Hollanda kraliçesi Beatrix, tam adıyla Beatrix Wilhelmina Armgard’ın görevi devretmesi adına vermiş olduğu davete katılan Lalla Salma, Hollanda prensi Willem-Alexander’ın yakın markajında. Enteresandır kocasını davette göremedim.





Bu da bir başka davetiye gecesi, prenses Lalla Salma yine Hollanda prensi Willem Alexander ile birlikte






Lalla Salma kadeh kaldırmazsa olur mu? Onun neyi eksik? Su var o bardakta su, başka bir şey aklınıza gelmesin. 🙂



Alauit(Alaoui) hanedanının bir başka üyesi. Prenses Lalla Meryem ve Kraliçe Elizabeth’in Diamond Jubilee daveti üzerine İngiltere’de. Windsor Kalesi’nde öğle yemeği öncesi. Diamond Jubilee ne diyenlere hemen cevap verelim. Diamond Jubilee; “Elmas yıldönümü” demek. Elmas yıldönümü; “60 veya 75 yıl arasında bir yönetime erişmiş kraliçelerin onuruna kutlanan bir törendir. ” Elizabeth ise 2012 yılında kraliçeliğinin 60. yılına girmiştir. Kraliçe Elizabeth şu anda 89 yaşında, kocası Prens Philipp 94 yaşındadır.




Prenses Lalla Meryem, Uluslarası Marakeş film festivali gecesinde. Millet el öpme sırasına girmiş. 30 Kasım 2013 Fas/Marakeş






Lalla Meryem, festivalin jüri başkanı ve direktörü Martin Scorsese’ye elini öptürüken.

Ve Filistin… Filistin hakkında bir şey söylemeyeceğim. Siz sadece görüntülere yoğunlaşın.

                        


Filistin’in efsane zannedilen lideri Yaser Arafat. Yanındaki ise karısı Suha Arafat.

Yaser Arafat ve Papa 2. Jean Paul ile samimiyetini gördünüz mü?


Hayırdır? Yaser kendini Papa’ya kutsatıyor mu acaba?
             


Adil Gökburun’un “Şeytanca Protokoller” adlı kitabında Yaser Arafat’ın Berlin duvarının dibinde yaşayan bir Yahudi ailesine mensup olduğu, Arafat’ın gay olduğu, hatta kendi şoförüyle ilişkiye girdikten sonra olay anlaşılmasın diye Hristiyan bir kadınla apar topar evlendirildiği iddia ediliyor. Tabi bunlar bir iddia, ama insan yine de bu fotoları görünce; “acaba bu iddialar doğru mudur?” diye kendi kendine sormadan edemiyor.

Yaser Arafat, Hristiyan keşişlerle beraber mum yakıyor.
                 


Yaser Arafat için Katolik, Ortodoks veya Gregoryen olması gerekmiyor. Hristiyan olsun, taştan olsun diyor adam.


Yaser Arafat’ın ve lideri olan El Fetih veya Filistin Kurtuluş Örgütü’nün sosyalist bir yapıda olduğunu bilirsiniz. Hatta ülkemizde devrimci, sosyalist gibi kavramlar kullanıldığında ilk akla gelen Deniz Gezmiş bile bir ara Filistin’e gitmiş ve bu örgütte eğitim almıştır. Arafat’ın alnından öptüğü kişi, Sosyalizm kökeni olan Rusya devletinin eski başbakanlarından Boris Yeltsin.






Yaser Arafat 75. yaşını kutluyor. Yaser Arafat’tan çok bahsettik. Birazda karısı Suha Arafat’tan bahsedelim.






Yaser Arafat’ın karısı Suha Arafat. Suha Arafat hakkında, bildiğimiz kadarıyla üç iddia var. Fransa vatandaşı ve Hristiyan olması, bir de Yaser Arafat’ın ölümünün ardından yaklaşık 11 milyar doları Filistin’den Fransa’ya kaçırdığı iddialarıdır. Bu iddialar ne kadar doğrudur, takdiri size bırakıyoruz.






Fransa’nın eski Cumhurbaşkanlarından Jacques Chirac (Jak Şirak) ve Arafat’ın karısı Suha Arafat.






Suha Arafat rahibelerle birlikte el ele, gönül gönüle…

                      


Şimdi FKÖ’nün başında bulunan Mahmud Abbas’ta Yaser Arafat’ı aratmayacak cinsten bir adam. Mahmud Abbas’ın Vatikan ziyareti. Ziyaretin sebebini öğrenmek için aşağıdaki video göz atabilirsiniz.




Mahmut Abbas kimdir? Bu soruyu soracak olanlara kısaca tanıtalım. Temmuz 2014’te İsrail Filistin’i bombalarken, Türkiye’de Tayyip Erdoğan’ın iftarına katılan şebek utanmadan bir de poz veren birisidir.


Filistin Kurtuluş Örgütü’nü bu kadar kötüledikten sonra, çoğu kimse Hamas’ı desteklediğimizi sanabilir. Hayır onları da desteklemiyoruz. Çünkü onlar, Merkezi Mısır’da bulunan Müslüman Kardeşler teşkilatının, yani İhvan-ı Müslimin’in Filistin’deki şubesidir. Hamas’ı ve Müslüman Kardeşler’i neden desteklemediğimizi açıklayabilmek için başlı başına özel bir sunum yapmak gerekir. Önceliğimiz şu an bu değil.





Geldik Katar’a hani şu Türkiye’nin üs açmayı planladığı ülkeye




Soldan sağa; Prens Philipp, Katar emirinin karısı Sheikha Mozah, Kraliçe Elizabeth ve Katar emiri Şeyh Hamid bin Halife el Tani


Katar emiri, karısı Sheikha Mozah ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Medeniyetler ittifakı toplantılarından bir kare. Bu toplantılar, açıkça söylenmese de dinlerarası diyalog çalışmalarının siyasi faaliyetlerindendir. Katar – Doha’da da bu toplantıların bir ayağı yapılmıştır.






Sheikha Mozah ve Prens Philipp ile koyu muhabbetlerde..




Prens Philipp nereye bakıyor öyle? Yok canım, bizim içimiz fesat.




Sheikha Mozah ve Dubai emiri yine çok yoğun çalışıyor, görüşmeler yorucu geçiyor. 


Eli işte gözü oynaşta lafını görsel olarak göster deseler, tam karşılığını bulacak bir fotoğraf. Cüce Sarkozy’e bak, karısı Carla Bruni’yi bırakmış, Mozah’a yazıyor. Hem de kocasının yanında. Bir de kendi karının yanına değilde, misafirin karısının yanına oturmakta nedir? Hepsinde bu durum mevcut, bu durum çok mu normal? Acaba, biz mi fesadız? 

Fransa’da bir enstitünün açılışından kareler. Bazı iddialara göre bu enstitü masonik bağlantıları olan bir enstitü olarak geçiyor ama ne derece doğru bilemem. Kıyafetler ve kıyafetlerdeki yapraklarda bizi de kıllandırmadı desek yalan olur.

Hele şu tiplere bak. İnsan yazacak bir şey bulamıyor.
           


Eldivenlere dikkat, bir enstitü genelde masonların kullandığı beyaz eldiveni neden kıyafetin aksesuarı olarak kullanır ki? 



Birleşmiş Milletler eski genel sekreteri Kofi Annan ve Sheikha Mozah. Bu kara çocuk, Kıbrıs yüzünden bizi az uğraştırmamıştı. Bizim Erdoğan’da buna uydu, az kalsın Kıbrıs Avrupa Birliği uğruna elimizden gidiyordu.



Reis(!) ve Sheikha Mozah, Medeniyetler İttifakı toplantısında.


Suudi Arabistan. Bu bayrağı her gördümüğümüzde, bizi derin bir üzüntü kaplıyor. Sebep mi? Sebeplerini aşağıda göreceksiniz. Kelime-i tevhid yazılı bayrakla neler yapılıyor, hep beraber göreceğiz.


Gelin sizlere kraliyet hanedanından bazılarını tanıtalım. Soldaki Rupert Murdoch, tek dünya devleti hedefleyen siyonizmin, medyadan sorumlu baronu diyebiliriz kendisine. Bir ara “atv” adlı kanalı almaya niyetlenmişti kendileri. Sağdaki ise Suudi kraliyet hanedanından Prens el Velid bin Talal (Prince Al-Waleed bin Talal)



Prenses Amira (Princess Ameerah) yukarıdaki Velid bin Talal’in eşidir kendileri. Bu kıyafeti Suudi Arabistan’da giydiği kıyafetidir. Neden mi bunu belirttik? Aşağıdaki görsele bakın o halde.

                           Prens Velid bin Talal ve Amira göz dolduruyor(!)


Kraliyet hanedanlarından Nawaf bin Faysal (Nawaf bin Faisal) ve sansasyonel düğününden bir görüntü. Vehhabi imamlar nerede? Bu düğüne cevaz verecek bir fetva çıkarmaları tam onlardan beklenecek bir hareket. Nawaf bin Faysal, Suudi Arabistan’ın eski olimpiyat komitesi başkanlığını yürütmüş ve 2012 yılında Londra’daki olimpiyatlara bayan sporcu gönderilmesi konusunda iki farklı açıklamasıyla gündem oluşturmuştu.


Suudi hanedanının başka bir üyesi Prenses Basma bint Saud (sağda) Chatham House kuruluşunda. Abdullah Gül’e üstün hizmetlerinden (!) dolayı ödül veren İngiliz menşei bu kurumda, prensesin ne işi var acaba? 


Prenses Basma bint Saud ve moda tasarımcısı Max Azria.

          


Prenses Basma bint Saud, moda tasarımcısı Max Azria’ya kendini öptürürken. (New York 2012 Amerika) 
İsmail-Yk’nın “Şappır Şuppur” adlı şarkısı aklıma geldi bir an. Başın bir kısmını kapatalımda gerisi önemli değil diye mi düşünüyor acaba? Ya da daha önce değindiğimiz gibi soyda dönmelik mi var? Artık bilemiyoruz.

Biraz da videolarla Suudileri gösterelim.

Suudi krallarının ABD muhabbeti


Evanjelizm ve Vehhabilik ilişkisi


Galler prensi Charles, Arabistan’da nasıl karşılanıyor iyi bakın. Arabistan’da yaşayan bir kardeşim; Abi burada ya Arap olacaksın, ya da Amerikan ve İngiliz olacaksın, yoksa ikinci sınıf olarak görülüyorsun demişti.

Güzel ülkem Türkiye. Ülkem güzel ama içinde yaşananlar?

Türkiye’nin yöneticileri hakkında pek bir şey söylemeye gerek duymuyoruz. Biz bu konuda söyleyeceklerimizi yeni söylemedik senelerdir söylüyoruz. Ancak yine de bir kaç önemli resim ve çoğunuzun görmediği önemli bağlantıları belirten bir kaç video, Türkiye galerisine yerleştirilecektir.



O dönemin çiçeği burnunda Başbakanı, Davos’ta siyonizmin tek dünya devleti oluşturma emeli için çalışan George Soros ile birlikte, yanında da makaracı Egemen var. Henüz o zaman saç ektirmemiş.

Daha önce Emine Erdoğan’ı yanağından öperek büyük bir sansasyon oluşturan Yunanistan eski Başbakanı Kostas Karamanlis, bir sonraki görüşmede uyarılmış olacak ki, sadece el sıkışmıştı. Karşı cinsle el sıkışmak sahi haram mıydı? Ama kafanızdan atmadan söyleyin, hadis-i şeriflere bakarak söyleyin.
Başbakan Erdoğan’a Büyük Ortadoğu Projesi eşbaşkanlık görevi veriliyor. Dönemin Başbakanı Erdoğan, bu görevi sürdürürken, daha sonra projenin adını Genişletilmiş Ortadoğu ve Kuzey Afrika Projesi olarak açıkça belirtmişti. Bu projenin içeriğine göre Türkiye dahil 24 ülkenin sınırları değişecekti. Türkiye’yi bu projeye eşbaşkan yaparken “Yeni Osmanlı” hayaliyle kandırdılar. Dilerseniz bu projenin detaylarını aşağıdaki videodan öğrenebilirsiniz.


Başbakan Erdoğan, İsrail ziyaretinde 1 Mayıs 2005. Türk televizyonlarında bulmak çok zor.


Erdoğan’ın sınıf arkadaşı Rafael Sadi ve Suriye’li yazar Hüsnü Mahalli’nin Kanal 7’de ki kavgası


ODA TV yazarı Rafael Sadi’nin mikrofon tuttuğu kadın kimdir? Abdullah Gül, Erdoğan ve Fethullah Gülen bağlantısı var mıdır? Kendi ağzından dinlemek için videoyu izleyin.


İsrail’e ihtiyacımız varmış..! Hayırdır gardaş? Bu İsrail, hava mı su mu? Nasıl bir ihtiyaçmış bu? Yoksa gemicik ticaretinin sekteye uğramaması için mi ihtiyacımız var?


Geldik en tartışmalı konuya; Cesaret ödülü gerçeği

Bakın üstüne basa basa söylüyorum. Recep Tayyip Erdoğan Yahudilerden cesaret ödülü aldı. Bu yalan değil. Ancak bir tanede Holokost denilen sözde Yahudi soykırımında Türkiye’nin yardımseverliğinden dolayı devlet adına ADL’den bir ödül daha almıştır. Ancak bu ödüller farklıdır, karıştırmayın !



İşte A.D.L adlı örgütün sitesinden orjinal link: http://archive.adl.org/presrele/asint_13/4730_13.html#.U9UVPuN_voM

Cesaret ödülü ise; Amerikan Yahudi Kongresi (A.J.C) tarafından, 26 Ocak 2004’te New York HSBC binasında verilmiştir.

Hala kafanızda soru işareti kaldıysa resimdeki ödüllere iyice bakınız. Resimler montaj olabilir diyorsanız, size video izletelim o halde.


 

Hayrunnisa Gül, Prens Philipp ile birlikte İngiltere sokaklarında


Abdullah Gül ise Kraliçe Elizabeth ile diğer arabada


Hayrunnisa Gül’ün aşırı yüksek topukları, bir dönem İngiliz gazetelerinde manşet olmuştu.

Elizabeth’in akrabası Hollanda kraliçesi Beatrix’in sarayında ibretlik bir poz. Kraliyetten bir üye gibi olan Gül çiftinin hali


Recep Tayyip Erdoğan, Ortodoks Hristiyanların lideri Patrik Bartholomeos’u eliyle beslerken.


Recep Tayyip Erdoğan ve Gül çifti paylaşılır da Ahmet Davutoğlu paylaşılmaz mı? Davutoğlu’na şu katıldığı yürüyüş bir ömür boyu vebal olarak yeter aslında. Davutoğlu’nun yanında kırmızı flarlı bir kadın var, o kadının hemen arkasında mavi fları olan bir kadın var. O kadının hemen önündeki ise o kadının kocası. O kadın kim mi? Ürdün kraliçesi Rania, sunumumuzda sıra Ürdün’de.

Ürdün ingilizce yazılışı Jordan, bayraklara dikkat ettiniz mi? Genelde hepsi birbirine benziyor. Çünkü bunlar sömürge devlettir. Bayrak dizaynları bile bunu açıkça belli ediyor.

Ürdün kralı 2. Abdullah ve eşi kraliçe Rania Haziran 1999’dan itibaren ülkenin yönetimi 2.Abdullah tam adıyla Abdullah bin Hüseyin’dedir.



Kraliçe Rania Paris’te ki barış(!) yürüyüşünde Merkel’in hemen solunda

Papa 16. Benedict’in Ürdün ziyareti ve kraliçe Rania


Şu an görevde bulunan Papa Francis’in Ürdün ziyaretinden bir kare


Kraliçe Rania’da Mihriban Aliyev gibi bir hayli açık giyiniyor. İkisi de Papalarla pek bir ilgili

Erdoğan’ın sözde Davos’ta atar yaptığı Shimon Peres ve kraliçe Rania
Kral 2. Abdullah ve kraliçe Rania’nın Vatikan ziyareti. Papa Francis konuklarını karşılıyor. Başını  örtmeye bakın. Çelişkiler yumağı insanı böyle komik duruma düşürüyor işte

Kraliçe Rania hakkında biraz bilgi verelim.  Ağustos 1970 doğumludur. 1993 yılında 2. Abdullah ile evlenmiştir. Dört çocuk annesidir. Kendisi Filistin kökenlidir. Bu yüzden Ürdün’deki bazı aşiretler onun yönetime bu kadar katılmasından ve babasından sonra oğlunun tahta geçmesi için çaba sarfetmesinden dolayı bir kaç aşiret isyan bile etmişti. Citibank ve Apple şirketinde bir süre çalışmıştır. Forbes dergisinin hazırladığı Dünyanın En Güçlü 100 Kadını listesinde 80. sıradadır. Kraliçe Rania, kendi çapında Müslümanların terörist olmadığını dünyaya duyurmak için sosyal medyadan paylaşımlar yapıyormuş 🙂

Güldürdün bizi be Rania. Müslümanlar zaten terörist değil. Asıl teröristler, senin kocanla davetlerine katıldığın Hollanda, İngiltere, İspanya, Katar gibi kraliyet aileleridir. Bunu senin gibi entelektüel bir kadının bilmemesi garip. Acaba biliyorsunda bize mi rol yapıyorsun? Yoksa senin soyda da bir sorun mu var? Ya da İslam’ı kendi anlayışına göre yaşamaya çalışan bir münafık mısın? Bu sorular hep cevapsız kaldı. Artık bu soruları da paylaşımı inceleyen herkes, istediği gibi cevaplasın. 


Prens Charles ve kraliçe Rania

Dubai prensesi Haya bint Hüseyin ve kraliçe Rania bazı magazin sayfalarına göre pişti olmuş. Çokta önemliydi, biz neden bu resmi sunuma koyduk biz de anlayamadık 🙂 Bu kadar görselin arasında idare edin artık.

İspanya kralı Felipe, kraliçe Rania’nın elini öpüyor. Kadın tam bir örnek Müslüman(!)


Kraliçe Rania’nın  gavat kocasına bakın, karımı öptü diye mi sırıtıyor? Bu arada gavat demedim kavas dedim.

Evet, özenle seçerek hazırladığımız bu sunumun galerisinin sonuna geldik. Belki bu sunumun ikinci serisi de ileride oluşturulabilir. Liderlerin hallerini gördünüz, peki bu Müslümanlar ne yaptı da böyle yöneticilere layık oldular? Bunu size bir resim ve bir video ile anlatmaya çalışalım.

Burası Irak devlet binası Amerika işgali sonrasında binayı yağmalayan çarşaflı kadınlar. Bazen, düşmana ne gerek var ki dediğin anlar olur. Fotoğraf: Nisan – 2003

Dünya Arap güzellik yarışması 2007

Şimdi anladınız mı? Böyle sapıtan halklara, böyle liderler. Halimizi düzeltmedikçe daha iyisini beklemeyelim.

   

Etiketler:

Paylaş:

Bizi Takip Edin
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore