Sadece Gerçek logo

Kitap tavsiyesi: “Yahudinin Kanlı Böreği”

Kitap tavsiyesi: "Yahudinin Kanlı Böreği"

Parçalara ayrılarak vahşice öldürülen, Münevver Karabulut cinayeti ne amaçla işlenmişti ? Deli olmayan birisinin, böyle vahşice bir cinayeti işleme sebebi nedir? Bu cinayet mi yoksa bir ayin mi? Talmud’da böyle bir inanış var mı? Fash Bayramı nedir? Tüm bunlarla ilgili detaylı bilgiler için, bu kitabı okumanızı tavsiye ederiz.


Yahudi’nin Kanlı Böreği 


” Yeteresand kilisesi ruhanilerinden biri söze başlayınca sesler kesilmişti. Papaz, topluluğa Yahudilerin işlediği cinayetlerden örnekler sergilemeye başladı.Bizans İmparatoru Heraklius zamanında Fars’lıların Kudüs’ü işgali sırasında hıristiyanları köle diye onlardan satın aldıklarını, bu esirler ve Sultan III. Selim döneminde Yunanistanlı bir çocuğu kaçırıp aynı maksatla boğazladıklarını ve kanıyla Kutsal Çörek yaptıklarını anlattı.

Bu olay sonunda ise kendi itiraflarına dayalı adliye kararı gereği 60 tanesinin asıldığını ve ibret için her 10 tanesini şehrin bir caddesinde sehbaya çekildiğini ekledi.

Yine böyle bir olayın İngiltere’de cerayan ettiğini, Fransa’da da benzeri cinayetler işlediklerini, o zamanki Fransız imparatoru Filip Ogüst’in olayı bizzat tahkik ettirdi.Suç ispat edilince de suçluları yaktırdı ve bir emirle bütün Yahudileri Fransa’dan kovdu.

Aynı olay, Almanya’da da tekrarlanmıştı diye sözünü sürdüren papaz; kardeşlerim olay her dönemde benzer metotla tekrarlanmıştır.Bu onların samimi inançları gereği yapılmaktadır.Ve kaynağı da Talmut’a eklenmiş haham bidatleridir.

Unutmayalım ki, Yahudinin bayramı yakın, bu bayramda ne edip edip Yahudi olmayan birinin kanıyla yoğrulmuş ” Mukaddes Börek ” yapmaya gayret ederler…


Necib El-Kiylani

RAVZA YAYINLARI

Çeviren: Ali Nar

Yayın Yılı: 1991

3. Hm. Kağıt

160 sayfa

13,5×19.5 cm

Karton Kapak

Dili: TÜRKÇE


Bu kitaptan daha fazla alıntıları okumak için: http://goo.gl/xALYQo

Etiketler:

Paylaş:

Bizi Takip Edin
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore