Sadece Gerçek logo

Siyonistlerin erkeklik anlayışı (Ariel Sharon’un arkadaşının erkeklik anlayışı)

Siyonistlerin erkeklik anlayışı (Ariel Sharon'un arkadaşının erkeklik anlayışı)

Yahudinin Erkekliği(!)

İsrail dışişleri bakanlarından A. Sharon’un arkadaşı ve suç ortağı olan Meir Har-tzion’un, 1950’li yılların başında Gazze’de yapılan bir İsrail baskınında masum bir Arabı sırtından bıçaklayarak öldürmesinden sonra kendisiyle yapılan bir röportajda , yaptığından vicdan azabı duyup duymadığının sorulması üzerine:

“Vicdan azabı mı? Hayır! Neden vicdan azabı duymalıyım ki? Bir adamı tabancayla öldürmek çok kolaydır, tetiği çekersin hepsi bu kadar. Ama bıçak bambaşka birşey, gerçek bir silah. Fantastik bir duygu bu, erkek olduğunu hissettiriyor insana” diye cevap verdiğini biliyor musunuz? (*)



Yahudi olmayan insanları, goyim olarak, yani bir nevi hayvan gören bir zihniyetten beklenen bir açıklama. Zaten bunun dışında ve buna aykırı bir beyan verilirse o zaman şaşılması gerekir. Yahudi olmayanlara işkence, zulüm ve onların kanlarını akıtmak, Siyonizm dininin amentüsüdür. Eğer bunu yapmazsan Siyonist olamazsın ve onlar böyle yaparak sevap işlediklerini sanıyor. Tabi böyle bir durumda daha çok zulüm, daha çok akıtmak, katlanarak gelen sevaplar demektir, böyle hastalıklı zihniyetler için. Hal böyle iken, dünya yönetimini elinde bulunduranların Siyonist olduğu ortada iken, dünyaya barış ve huzurun gelmesini beklemek tam bir saçmalıktır.

Kaynak: Livia Rokach, İsrail’in Kutsal Terörü, Belge Yayınları, İstanbul 1984, Sayfa: 100-101
Bizi Takip Edin
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore