Sadece Gerçek logo

Bozulmuş Tevrat’taki cinsel sapıklıklar

Bozulmuş Tevrat'taki cinsel sapıklıklar


Muharref Tevrat’taki cinsel sapıklıkları kaynaklarıyla size sunmadan önce, bu konunun kapak fotoğrafında neden Donald Trump ve kızının olduğunu açıklamamız gerektiğini düşünüyorum. Bildiğiniz gibi Donald Trump çok garip çıkışlarıyla bilinen ve ABD tarihinde belkide en patavatsız bir devlet başkanı, ya da o yolda olmaya doğru ilerliyor.


Donald Trump ve kızının konduğu bu fotoğraf, kimileri için masum bir baba kız fotoğrafı, kimileri içinse garipsenecek bir poz. Bu konuda biz yorum yapmıyor, sadece bazı anektodları sizlere sunuyoruz.


Donald Trump ve kızı Ivanka Trump arasında ensest ilişki mi var?

Bu konu Amerikan basınında haber yapılmaya, halk arasında da iyiden iyiye konuşulmaya başlanan bir konudur. Peki bu iddia nereden çıktı? İddianın birçok çıkış sebebi var. Hatta bu iddiayı kabul eden Trump yanlıları bile var. Ama iddianın çıkış sebepleri olarak şunlar gösterilmektedir.


İddia 1: Donald Trump ve Ivanka Trump’un samimi ve bir o kadar garip pozlar verdikleri fotoğrafları.


Aynı yerde ve farklı pozlarla çekilen üç fotoğraf 1996 yılına ait bir fotoğraf.

Fotoğraftaki poz baba kız pozundan çok, sevgili, nişanlı veya evli çiftlerin pozlarını andırıyor. Heykeldeki papağanlar orada ne yapıyor? Onu da anlamış değiliz.
Donald Trump ve Ivanka Trump
Yine aynı yerde çekilmiş, sıkı sıkıya sarılmış bir baba kız pozu. Yorumu sizlere bırakıyoruz.
Donald Trump ve Ivanka Trump
Belki de aynı yerde çekilen üç fotoğraftan içerisinde en masum sayılacak poz bu.
Donald Trump ve Ivanka Trump
Ivanka Trump diğer fotolarda olduğu gibi burada da babasının kucağında.


İddia 2: Ivanka Trump’ın Donald Trump’a verdirmiş olduğu söz

Trump 1999 yılında yaptığı bir konuşmasında kızı Ivanka Trump’ın kendisine 18 yaşından küçük kızlarla birlikte olmak konusunda söz verdirdiğini söylemesi. Kızı Ivanka Trump ise o tarihte 18 yaşında bulunmaktaydı.

İddia 3: Donald Trump’ın kızı hakkında sarfetmiş olduğu sözler: “Ivanka çok güzel bir kız. Seksüel açıdan çok tahrik edici.”

Evet. Donald Trump, Amerika’daki ünlü radyo sunucusu Howard Stern’e aynen bunları söylemiştir. Hatta daha fazla detayda vererek şunları da söylemiştir:


“Herkese göre dünyanın en büyük güzelliklerinden biri kimdir biliyor musun? Ivanka. Kızım, Ivanka. Ve ben onu yaratmak için yardım ettim. 6 fit (1.80) boyunda, çok iyi bir vücudu var.”


İddia 4: Ivanka eğer kızım olmasaydı, belkide onunla çıkardım.


Kızı Ivanka ile katıldığı bir programda, kızı Ivanka’nın ünlü erotik dergilerden olan Playboy dergisine verdiği pozlarla ilgili soruya ise Donald Trump şu cevabı vermişti:

“Ivanka’nın, Playboy için poz vermesi gerçekten hayal kırıklığı yaratıyor. Ancak yine de bu, dergi içinde ne olduğuna bağlı. Ivanka’nın dergide çıplak bir poz vereceğini sanmıyorum, çok güzel bir vücudu olmasına rağmen. Eğer Ivanka kızım olmasaydı, belki de onunla çıkardım.”



 
Detaylar: https://www.sadecegercek.net/2017/09/bozulmus-tevrattaki-cinsel-sapikliklar.html

Sadece Gerçek paylaştı: 14 Temmuz 2020 Salı


İddialar ve ortaya konan materyaller bu yönde. Siz bu konuda ne düşünürsünüz, ne yorum yapar ve ne kanıya varırsanız, o sizin bileceğiniz bir şey. Ancak şimdi köken olarak olan Trump ailesinin de bağlı olduğu bozuk Yahudilik inancında ve onun kutsal saydıkları kitapları olan muharref Tevrat’ta yazanları paylaşacağız. Size tavsiyemiz, bu metinleri okuyarak bu konuya o şekilde karar vermenizdir.

Tevrat ve cinsel sapıklık

Kaptın gönlümü, kızkardeşim, yavuklum! Gözlerinin bakışı ile… Okşamalar ne güzel kızkardeşim, yavuklum! Şaraptan ne kadar hoştur okşamaların. (Neşideler bölümü, 4/9-10)

Hahamlar, bozdukları Tevrat’a kendi sapkın görüşlerine uygun olarak, ahlakı bozucu emir ve konular katmayı da ihmal etmemişlerdir. Bu sapık ayetler, Tevrat’ın orijinal metinlerinden farklı olduğuna da delil oluşturmaktadır. Aile içi cinsel ilişkiye varan bütün sapıklıklar Tevrat’ta övgüyle anlatılır. Hahamların Tevrat’a ekledikleri Lut Peygamber ve kızları hakkında çirkin iftira, sapık Yahudi adetlerinden olan ensesti (aile içi cinsel ilişki) meşru göstermek için uydurulmuştur. İşte Hahamların Peygamber olan Hz. Lut ve kızlarına attıkları o iğrenç iftira:
“Ve Lut Tsoar’dan çıkıp dağda oturdu ve iki kızı onunla beraberdi; çünkü Tsoar’da oturmaktan korktu ve o ve iki kızı bir mağarada oturdular. Ve büyük kızı küçüğüne dedi; Babamız kocamıştır ve bütün dünyanın yoluna göre yanımıza girmek için memlekette erkek yoktur; gel, babamıza şarap içirelim ve babamızdan zürriyeti yaşatmak için onunla yatarız.

Ve o gece babalarına şarap içirdiler ve büyük kız girip, babası ile yattı… Ve ertesi gün dedi: İşte dün gece babamla yattım, bu gece de ona şarap içirelim, sen gir onunla yat… Ve küçük kız kalkıp onunla yattı.” (Tekvin Bölümü 19/30-36)

Bunun yanısıra, Tevrat metinlerinde pek çok müstehcen ifade vardır. Bir ilahi kitapta bulunması mümkün olmayan aşağıdaki ifadeler bozulmuş Tevrat’tan alınmıştır:
“İki memen sanki bir çift geyik yavrusu.
Zambaklar arasında ağlayan,
İkiz ceylan yavrusu.
Kaptın gönlümü, kızkardeşim, yavuklum!
Gözlerinin bir bakışı ile
Gerdanının tek zinciri ile gönlümü kaptın.
Okşamaların ne güzel, kızkardeşim, yavuklum!
Şaraptan ne hoştur okşamaların,
Itırın güzel kokusu da her çeşit baharattan!
Ey yavuklum, bal damlatır dudakların;
Balla süt senin dilinin altındadır,
Esvabının kokusu da, sanki Lübnan kokusu.
Kızkardeşim, yavuklum, kapalı bir bahçedir,
Kapalı bir kaynaktır, mühürlenmiş pınardır.”


(Neşideler Neşidesi 4/8-12)

Bununla da bitmiyor, işte başka bölümlerden, başka örneklere devam ediyoruz.
“Çarıklar içinde ayaların ne güzel,
Ey emir kızı!
Toplu kalçaların sanki mücevherler,
Üstat ellerinin işi.
Göbeğin yuvarlak bir tas,
Onda karışık şarap eksik değil.
Karnın buğday yığını,
Zambaklarla kuşanmış…
Zevkler içinde, ey sevgilim,
Sen ne güzelsin ve ne şirinsin.
Bu senin boyun hurma ağacına,
Memelerin de salkımlara benziyor.
Hurma ağacına çıkayım,
Dallarını tutayım, dedim;
Keşke sen bana,
Anamın memelerini emmiş kardeş gibi olaydın!
Dışarıda seni bulunca,
Ben seni öperdim;
Beni de kınamazlardı.
Küçük bir kızkardeşimiz var, Ve onun
daha memeleri yok; Ben duvarım,
Memelerin de kuleler gibi.”


(Neşideler Neşidesi Bölümü, Bab 8/1, 8/10)
“Memeleri üzüm salkımları gibi olsun,
Fahişelik ettikleri zaman kızlarınızı
Ve zina ettikleri zaman gelinlerinizi cezalandırmayacağım.”


(Hoşça Bölümü, Bab 4/14)

“Soluğun kokusu da elma gibi, ağzın en iyi şarap gibi.”

(Neşideler Neşidesi Bölümü, Bab 7/6-9)

Bunların yanısıra, Tevrat’ın bir nevi tefsiri sayılan Talmud adlı hahamların yazmış olduğu bir dini kitap daha vardır. Onda da çok garip, iğrenç ve acımasız emir ve ifadeler bulunmaktadır. Talmud ile ilgili daha çok detay için şu adresi ziyaret edebilirsiniz:

https://arifyagyudan.blogspot.com.tr/2016/06/talmudda-yahudilere-neler-emrediliyor.html 

Şimdi bütün bunlara bakarak, Donald Trump ve kızı Ivanka Trump arasındaki iddiaları bir kez daha düşünün. İstediğinize inanın, bizler sadece doneleri sizlere sunduk, gerisi size kalmış bir durumdur.


Etiketler:

Paylaş:

Bizi Takip Edin
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore