Sadece Gerçek logo

Nöbet dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Pana Film, Nöbet dizisi fragman

Kurtlar Vadisi Pusu yerine Nöbet 7/24

Takip edenlerin bildiği üzere Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizi 300. bölümü devirmiş ve sezon finalinin ardından devam etmemişti. Şüphesiz bunda 15 Temmuz’da yaşanan olaylar ve geniş çaplı soruşturmaların da etkisi bulunmaktadır.



“Kurtlar Vadisi Pusu” adlı dizi artık devam etmeyecek ve Kurtlar Vadisi Kaos adı ile devam edilecekti. Bu bilgi bizzat Necati Şaşmaz’ın katıldığı 19 Mayıs’taki söyleşide kendisinin söylediği bir bilgidir. Ancak Kurtlar Vadisi Kaos’ta nedeni bilinmez yayınlanamadı.


Selahattin Sancaklı

On yıldan fazla süredir ekranlarda bulunan Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Pusu’dan sonra yoluna “Kurtlar Vadisi Kaos” adıyla devam etmeyi planlıyordu. Ancak bu projeden de vazgeçildi. Onun yerine asker temalı ve Jandarma üzerine bir dizi olacak olan Nöbet 7/24 adlı dizi yayınlanacak. Vadi hayranlarına duyurulur.

Nöbet 7/24 Selahattin Sancaklı

Dizinin yönetmenlik koltuğunda, daha önce Kurtlar Vadisi’nde de yönetmenlik yapmış olan Selahattin Sancaklı oturuyor.

Nöbet 7/24 hangi kanalda ve ne zaman yayınlanmaya başlayacak?

Tahminlere göre 2018’in Kasım veya Aralık aylarında çekime başlanacak ve 2019’un Ocak ayında da, anlaşma sağlanan Show tv adlı kanalda da, dizinin bölümleri yayınlanmaya başlayacak. Dizinin ilk fragmanı ise en kısa sürede sizlerle paylaşılacaktır.

Nöbet 7/24 dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Kurtlar Vadisi Pusu’dan tanıdığımız Cahit ve Yasin komutan gibi kemikleşmiş ekip dizinin baş aktörleri olacaktı. Fakat bu oyuncularda dizi de yer almayacakları kesinleşti. Dizide Necati Şaşmaz’ın da olmayacağı, Pana Film’in açıklamasıyla kesinleşti. İzleyicilerin Kurtlar Vadisi Pusu’da olan karakterlerden bu dizide de görmek isteyeceği muhtemel. Pana Film ve Necati Şaşmaz bu konuda nasıl karar alır bilinmez. Dizinin adı, senaryosu ve oyuncu kadrosu ve yayınlanacağı kanalda belirlenmiş durumda.

İşte Nöbet 7/24 adlı dizinin oyuncu kadrosu ve Pana Film’in yaptığı resmi açıklama

Nöbet 7/24 dizisi oyuncuları Pana Film


Oyuncu kadrosundaki oyuncuların, canlandıracakları karakterler bilinmese de oyuncular hakkında kısa bilgiler verelim.


Yurdaer Okur (29 Ekim 1974)


Atv’de bir dönem Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel‘in başrollerini paylaştığı Karadayı adlı dizide “Savcı Turgut” karakteriyle yıldızı parlayan Yurdaer Okur, Nöbet 7/24 adlı dizide oynayacağı kesinleşti.


Yurdaer Okur - Nöbet dizisi
Nöbet 7/24 dizisi başrol oyuncusu Yurdaer Okur



Saygın Soysal (21 Mayıs 1982)

Çukur, Payitaht Abdülhamid gibi dizilerden tanıdığımız Saygın Soysal, Payitaht dizisinde Theodore Herzl adlı Macar Yahudisini canlandırmıştı. Çukur adlı dizide de Elvis karakterini canlandıran Saygın Soysal’da, Nöbet dizisinin oyunca kadrosunda yerini almış bulunuyor.

Saygın Soysal Nöbet 7/24 - Theodore Herzl
Saygın Soysal – Nöbet 7/24

İpek Karapınar (1 Ocak 1984)

Hikayesi kadar, oyuncu kadrosuyla da büyük heyecan yaratan ‘Nöbet’ dizisinin iddialı kadrosu gün geçtikçe şekilleniyor. Başarılı oyuncu İpek Karapınar da kadroya dahil oldu!


Seyircinin uzun soluklu projelerde görmeye alışık olduğu İpek Karapınar, dizide Saygın Soysal’ın oynayacağı ‘Yiğit’ karakterinin eşi Zeynep rolüyle ekranlara gelecek. İpek Karapınar, daha önce Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de İskender Büyük’ün kızı Funda rolünde oynamış, Memati’nin adamı tarafından yanlışlıkla vurularak öldürülmüştü.

Nöbet dizisi oyuncu kadrosu - İpek Karapınar
İpek Karapınar – Musa Uzunlar (İskender Büyük ve kızı Funda)


Deniz Bolışık (5 Nisan 1991)


Atv’de yayınlanan Kanatsız Kuşlar‘la ismini duyuran Deniz Bolışık’ta Nöbet dizisinin oyuncu kadrosunda bulunmaktadır.

Deniz Bolışık, Kanatsız Kuşlar, Nöbet 7/24 dizisi oyuncu kadrosu
Deniz Bolışık Nöbet 7/24


İbrahim Kendirci (9 Eylül 1986)

Kavak Yelleri adlı bir dönemin en çok izlenen gençlik dizisi ile ünlenen İbrahim Kendirci de ekibe dahil olmuş durumda.

Nöbet 7/24 dizisi oyuncuları İbrahim Kendirci - Kavak Yelleri
İbrahim Kendirci Nöbet 7/24


Kaan Sevi (25 Nisan 1995)

Eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde tamamlamıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in paylaştığı Adı Efsane dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve Ali karakterini canlandırmıştır. Şimdi ise Nöbet dizisine dahil olmuştur.

Kaan Sevi Nöbet 7/24 dizisi oyuncuları
Kaan Sevi Nöbet 7/24


Tuncay Beyazıt (1 Ocak 1964)

Daha önce Pana Film’in 15 Temmuz darbe kalkışmasını konu alan Kurtlar Vadisi Vatan adlı sinema filminde de köy muhtarı rolünde de oynamış olan Beyazıt, Nöbet 7/24 adlı dizide de rol alacak.

Tuncay Beyazıt Nöbet 7/24 dizisi oyuncuları
Tuncay Beyazıt Nöbet 7/24


Kürşat Alnıaçık (1 Ocak 1962)

90’lı yılların efsane dizilerinden olan, Kurtlar Vadisi dizisinin bile temelinin atıldığı Deli Yürek adlı efsane dizinin değişmez oyuncularındandır Kürşat Alnıaçık. Deli Yürek’te Savaş Doğan karakterini canlandıran Alnıaçık’ın yıldızı parlamış, son olarak da Diriliş Ertuğrul dizisinde Çavdar Obası’nın beylerinden olan, Ertuğrul Bey’in kellesini aldığı Ural Bey karakterini canlandırmıştır. Şimdi ise Nöbet 7/24 adlı dizide boy gösterecektir.

Kürşat Alnıaçık, Nöbet dizisi oyuncuları, Ural Bey, Savaş Doğan
Kürşat Alnıaçık Nöbet 7/24



Dizinin ana oyuncu kadrosu böyle. Diziye ileride Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu gibi karakterler girer mi bilinmemekle beraber, dizinin göstereceği başarı da tartışma konusu olarak görülüyor. Çünkü birçok Kurtlar Vadisi fanı, Vadi’nin yerine böyle bir dizinin yayınlanmasından dolayı memnun olmadığı, sosyal medyada sıklıkla görülmekte. Ayrıca Nöbet’in rakipleri arasında Söz, Savaşçı gibi iddialı rakipleri bulunması, başarı oranını düşürmekte. Bakalım ilerleyen günlerde Nöbet dizisi ekranlarda kalıcı mı olacak? Hep beraber göreceğiz.



Nöbet 7/24 adlı dizi hakkında yeni bilgiler geldikçe yayınımız güncellenecektir.

Etiketler:

Paylaş:

Bizi Takip Edin
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore