Sadece Gerçek logo

Ödeme Garantili Bedava Bitcoin ve Altcoin Veren Siteler

Ödeme Garantili Bedava Bitcoin ve Altcoin Veren Siteler

Sizlere bedava Bitcoin veren bir site paylaşmıştım. Nasıl kullanılacağını da anlatmıştım. Daha hala anlamayan varsa, İnstagram’dan @ikincironesansneom adlı sayfamızı takip ederek, bize DM’den ulaşabilirsiniz. 

 
Bedava Bitcoin veren siteye bu linkten; https://freebitco.in/?r=4884351 kayıt olabilirsiniz. 

Yukarıdaki linkini verdiğimiz siteye “Signup” kısmından, mail adresiniz ve belirleyeceğiniz şifre kayıt olacaksınız. Sonrasında ise Login kısmından şifreniz ve mail adresinizi yazarak siteye gireceksiniz. Sitedeki ödül sistemi ve diğer avantajlar için şu iki linke göz atabilir ve İnstagram sayfamızı takip edebilirsiniz.

 



 

 

 

Freebitcoin sitesi hakkında açıklama; https://www.instagram.com/p/CJrPY6hs17a/

Site hakkında diğer detaylar; https://www.instagram.com/p/CJsvwXLsjYQ/

 

Oyun oyna para kazan

 

Aktif olduğunda bol kazancı garanti eden ve oyun oynayarak para kazanmanızı sağlayan Rollercoin adlı oyun da çok güzel kazançlar vermektedir.

Oyunun nasıl oynanacağı, oyunda başka hangi özelliklerin olduğunu keşfetmek ve oyuna kaydolmak için yapılması gerekenlere ve oyunun kayıt linkine ulaşmak için şu linke tıklayın; https://www.sadecegercek.net/2021/02/14/oyun-oynayarak-bitcoin-dogecoin-ve-ethereum-kazanmak-rollercoin/

Şimdi size diğer başka bedava kripto para veren siteleri tanıtacağım. Bu sitenin kendi içerisinde dağıttığı başka bilinen coinler de bulunmakta. Bu coinler ve yazıyı yazdığım sıradaki değerleri şöyle;

 

RİPPLE (XRP) 1 Adet XRP 0,31 cent, yani; 2,27 Lira

NEM (XEM) 1 Adet NEM 0,23 cent, yani; 1,69 Lira

CARDANO (ADA) 1 Adet ADA 0,30 cent, yani; 2,23 Lira

BİTCOİN (BTC) 1 Adet BTC 41289 dolar, yani 302748 Lira yani

STEEM 1 adet STEEM 1 dolar yani 7,33 lira

TETHER (DOLARA ENDEKSLİ STABİL COİN) 1 adet TETHER 1 dolar yani; 7,33

USDCOİN (DOLARA ENDEKSLİ DİĞER COİN) 1 adet USDCOİN 1 dolar yani; 7,33

BNB (BİNANCE BORSASININ KENDİ COİNİ) 1 adet BNB 42.85 dolar, yani; 314 lira

ETHEREUM (ETH) 1 adet ETH 1251 dolar, yani; 9172 lira

TRX (TRON) 1 adet TRX 0,03 cent, yani; 22 kuruş

DASH (DASHCOİN) 1 adet DASH 97.98 dolar, yani 718 lira

LINK (CHAİNLİNK) 1 adet LINK 15.8 dolar, yani 116 lira

NEO 1 adet NEO 20.48 dolar, yani 150 lira

LİTECOİN (LTC) 1 adet LTC 174.45 dolar, yani 1279 lira

DOGECOİN (DOGE) 1 adet 0,05576 dolar, yani 0,44 lira


Rakamlar gün içerisinde yazılmış olup saat (8 Ocak 2021, Saat: 17:07) civarında yazıldı. Kripto paralarda iniş çıkış fazla olabileceği ve anlık olabileceği için bu rakamlar artıp ya da azalma yaşayabilir. Bunu da belirtmek isterim. Şimdi sitenin verdiği coinleri tanıttıktan sonra, nasıl kaydolunacağını anlatalım. Verdiğimiz linklere tek tek tıklayarak ayrı ayrı kaydolmanız gerek. Linklere tek tek tıkladığınızda sizi aşağıdaki resimde görülen ekrana atacak. Oradan Register (Kaydol) seçeneğine tıklayın.

 

Bedava Chainlink kazan
Bilgisayar görünümü
Mobilden girenler Register yazısını göremez. Onlar ise aşağıdaki resimde görülen, üç çizgiye dokunsun. Orada açılır menü önlerine gelecek. Orada Register seçeneklerini göreceklerdir.
Mobil görünümü

En üst kutuya e-mail adresini, altına da siteye girerken kullanacağınız ve kendinizin belirleyeceği şifrenizi yazacaksınız. Confirm password kısmına da belirlediğiniz şifreyi aynı şekilde tekrar yazacaksınız ve Register diyeceksiniz. Kayıt olmak bu kadar basit.

 



 

Kaydolduktan sonra hesabını doğrulamanız gereklidir. Aşağıdaki resmin üst kısmında siyah arkaplanda; “Please confirm your e-mail adres by clicking…” tarzında yazan uyarının sonunda; “please click here” (Lütfen buraya tıkla) diyen bir yazı var ona tıkla. Sonrasında ise mail adresine doğrulama maili gelecek.


Bu yazıya tıkladıktan sonra mail adresinizi kontrol edin ve buna benzer bir mailin gelmesi lazım. Email Confirmation yazan yazıya tıklayın. Artık hesabınız doğrulanmış bir hesap olur. Bu tekniği verdiğimiz tüm linklere aynı şekilde uygulayın.

Ayrıca verdiğimiz linkler haricinde kaydolmaya çalışanlara ve İnstagram hesabımızı takip etmeyenlere (@ikincironesansneom) yardımcı olunmayacaktır.

Bu sitelerin hepsi ödeme kanıtlıdır. Ödeme kanıtlamasını denediğim, başka siteler daha var. Onları da diğer günlerde sizlerle paylaşacağım. Bu sitelerde de paranız birikince çekebiliyorsunuz. İşte Linkler;

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu siteler verdiğimiz ilk önce verdiğimiz Bitcoin sitesinden biraz farklı olarak bazen müstehcen reklamlar gösterebilmektedir. Bunun önüne geçmek için reklam engelleyici kullanmanızı veya o reklamlara tıklamamanızı öneririm. Yanlışlıkla tıklarsanız, oradan tekrar çıkın ve başka bir şeyler yapmayın. Ayrıca reklamlar bazen sizi başka sayfalara yönlendirebilir, geri dönerek kaldığınız yere dönebilirsiniz.

 
Bu sitelerin uygulaması yok fakat bu siteleri tek tıkla girilen bir uygulama yapmak isterseniz şunu tavsiye edebiliriz. Aşağıdaki resimdeki gibi tarayıcıdan bu sitelere girdiğinizde, kırmızı ok işareti ile gösterilen üç noktaya tıklayın. Orada “ana sayfa ekranı veya ana ekrana ekle” gibi seçenekler olur. O seçeneğe tıkladığınızda bu siteler uygulama gibi tek tuşla girilir hale gelir.
 
 

Ödeme garantili Bitcoin veren iki güvenilir site

 

1-) Bitshark

 
Bu sitelerden ilki Bitshark denilen site. Bu siteye e mail adresiniz ve belirlediğiniz şifre ile Sign up kısmından kayıt olacaksınız. Kayıt sonrasında Login kısmından giriş yapacaksınız. Ve mail adresinize doğrulama maili gelecektir. Oradan doğrulama bağlantısına tıklayarak hesabınızın açılımını tamamlamış olacaksınız.
 
Siteye giriş linki; https://bitshark.io/r/414159
 
Bitshark

 

Sitede yukarıdaki resimde göründüğü gibi kazım yapan madencinin üzerine üç dört kez peş peşe bastığınızda kayayı kırıyor. Her saat başı bu madencinin üstüne tıklayabilirsiniz. Kayanın içinden de şansınıza 0,1 ile 0,00000010 arasında bir Bitcoin miktarı yani satoshi çıkıyor. Site kendi rakiplerine göre gayet bol ödeme de sağlıyor.

2-) Bitpick

Bitpick sitesinde de kayıt aşamasında yapılacaklar aynı Bitshark’ta olduğu gibidir. Bitpick adlı sitede de ilk başta Freebitcoin sitesinde verdiğimiz gibi bir tablo olur o tabloda ise 0 ile 10000 arasında sayılar vardır ve bu sayıların belli aralıklarına göre Bitcoin verilir.
 
Bitpick sitesine kaydolmak için link;  https://bitpick.co/?ref=258283
 
Bitpick

Diğer önemli bir konu, kripto para borsaları TC kimlik no, adresinizi ve doğum tarihiniz gibi bilgileri ister. Bu bilgileri istemesi de gayet doğaldır. Zira bunu kara para aklama işlerini engellemek için devletler istiyor. Yoksa bu bilgileri borsalar istemiyor, devlet istiyor aslında. Ayrıca ben de Bitay ve Binance gibi borsalara bu bilgilerimi verdim. Zaten vermeden hesap açamazsın, açsan da onaylı hesap olmaz. Öyle olunca da TL yatırıp, çekemezsiniz. Bunu bilmenizi isterim.

Cüzdan adresi olmayanlar ne yapmalı?

 
Aşağıda kullandığım borsa olarak da önerdiğim Binance’de bir hesap açmakla işe başlayabilirsiniz. Binance borsası, kripto para borsasıdır. Burada kripto paraları alıp satabilir. TL’ye ya da başka bir para birimine çevirebilirsiniz.
 

Binance’ye bilgisayar üzerinden kayıt olacaklar bu linkten kayıt olursa; https://www.binance.com/tr/register?ref=C3MI6114 avantaj sağlayacaktır;

Binance’ye mobil telefonları üzerinden kayıt olmak isteyenler ise App Store ya da Play Store’dan Binance uygulamasını indirdikten sonra, kayıt ekranında e-mail ve belirledikleri şifre sonrasında, Referans kısmına şu kodu yazarsa; C3MI6114 onlar da bu 5’lik avantajdan yararlanacaktır.

 
Ancak bu kodu yazmayan ve verdiğimiz linkten kayıt olmayanlara, yardımcı olamayacağımı da peşinen söylemek isterim. Bu kayıt aşamasını tamamlayıp, Binance’ye girdikten sonra karşınıza şöyle bir ekran gelecek.

Ekranın en altında sağda cüzdan yazar, ona tıklayın ve yukarıdaki böyle bir ekran gelir. Oradan yatırma kısmına tıklayın. Oradan BTC’yi yani Bitcoin’i bulun ve ona tıklayın. Karşınıza şöyle bir ekran gelecek.
 


BTC yatırma adresini kopyalayın, bu Binance hesabınızdaki BTC adresinizdir. Bunu BTCheat sitesindeki Enter Wallet Addres kısmına yazacaksınız. Aynı işlemleri yine Binance’den Ethereum’u seçerek, ETHcombo adresindeki Enter Wallet Address kısmına yazacaksınız. Sonrasında gelen ekranda Play tuşuna basarak şansınızı deneyeceksiniz. Withdraw yazan kısımda ise çekim limitinize ne kadar kaldını ve çekim limitinin ne kadar olduğunu göreceksiniz.

 

Peki bu kripto paraları nerede Türk lirasına dönüştürebiliriz?

 
Kripto paraları Türk lirasına çevirmek için kripto para borsaları vardır. Ben bu konuda Binance’yi tavsiye ederim ve ben de onu kullanırım fakat Binance TR değil Binance globali tavsiye ederim. Binance TR’de sınırlı sayıda coin bulunmakta çünkü.
 

Binance Global’e iki türlü kayıt olabilirsiniz. Birincisi App Store veya Google Play Store mağazalarından uygulamayı indirerek. İkincisi ise aşağıda vereceğim linke tıklayarak bilgisayardan kayıt olabilirsiniz.

 

Bilgisayardan girenler bu linkten kayıt olursa %5’lik bir indirim avantajı sağlayacak; https://www.binance.com/tr/register?ref=C3MI6114

Mobilden uygulamayı indirip kayıt olanlar ise kaydolurken mail ve şifre ve belirlediği ekranda referans bölümünü görecek. Oraya bu kodu yazarlarsa aynı avantajdan faydalanabilirler. Bu kod ise; C3MI6114
 
Binance’deki bu avantajdan yararlanmak için kaydolduktan sonra hesabınızı doğrulamanız da gereklidir. 
 
Sorularınız veya yapamadığımız bir şey olursa, Kripto paralarla ilgili bilgi ve haberleri paylaştığımız İnstagram sayfamız olan; İkinci Rönesans Neom adlı sayfamıza DM ile ulaşabilirsiniz.
Bizi Takip Edin
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore