Sadece Gerçek logo

Üniversite, bebeklerin vücut parçalarını toplarken yakalandı

Üniversite, bebeklerin vücut parçalarını toplarken yakalandı

Dehşet bir haber! Pittsburgh Üniversitesi, bebekleri kürtajla canlı şekilde alarak dışarıda organ elde etme amaçlı büyütürken yakalanmış. Olay Matrix filminin evreninde geçen durumlara benzer nitelikte. Sarsılacaksınız, sarsılacaksınız, sarsılacaksınız. Dünya üzerinde öyle rezillikler dönmekteki Nuh tufanının neden geldiğini, Allah’ın kavimleri neden toplu helak ettiğini anlayacaksınız. Şimdi sizlere bunun haberini sunuyorum. İyi okuyun..!

 

Üniversite, Canlı Doğup Ölüme Bırakılan Bebeklerin Vücut Parçalarını Toplarken Yakalandı


Federal hükümetten alınan yeni belgeler, kürtaj yapılan bebeklerin organlarının bilimsel araştırmalar için kullanılabilmesi için Pittsburgh Üniversitesi’nde canlı doğup ölüme terk edilebileceğini gösteriyor.
Pittsburgh Üniversitesi, araştırmacıların, insan bağışıklık sistemini incelemek için ikinci üç aylık dönemde düşük bebeklerin kafa derilerini kemirgenlere implante ettikleri yerle aynı yer.

Salı günü, Adli İzleme ve Tıbbi İlerleme Merkezi, üniversitenin uygulamaları hakkında ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Departmanından 252 sayfalık yeni belge aldıklarını söyledi. HHS, grupların Bilgi Edinme Özgürlüğü Yasası talebinde bulunmasının ardından belgeleri sağladı ve daha sonra ajansın takip etmemesi üzerine bir dava açtı.

Belgeler, federal hükümetin Pittsburgh Üniversitesi’ne son beş yılda bilimsel araştırmalar için iptal edilen bebek vücut parçaları için bir “doku merkezi” olması için en az 2,7 milyon dolarlık hibe verildiğini gösteriyor.

Judicial Watch adlı hukuki davaları izleme örgütü başkanı Tom Fitton; “Bu belgeler, vergi mükelleflerinin parasının, Pittsburgh Üniversitesi’ni tek duraklı bir insan cenin doku mağazasına dönüştürmek için kullanıldığını gösteriyor – dokuyu seçmeli kürtajlardan temin etmekten, insan kalıntılarını ‘alt bölümlere ayırmaktan, hasat edilen dokuyu dağıtmaya ve sevk etmeye kadar,” dedi.

Daha da kötüsü, Center for Medical Progress’in (Tıbbi İlerleme Merkezi) kurucusu ve başkanı David Daleiden, belgelerdeki kanıtların, geç dönem kürtaj yapılan bebeklerin organları alınmadan önce canlı olarak dünyaya getirilebileceğini öne sürdüğünü söyledi.

Daleiden, “Bazıları yaşayabilecek yaşta olan rahimdeki bebekler, Pitt ve desteklediği Planlı Ebeveynlik kürtaj işine milyonlarca dolar vergi mükellefi fonu getirmek için canlı olarak kürtaj yapılıyor ve organ toplama için öldürülüyor” dedi. “Kolluk kuvvetleri ve kamu görevlileri, bir sonraki Kermit Gosnell’i yasa uyarınca adalete teslim etmek için derhal harekete geçmelidir.”

Gosnell, bebekleri öldürmeden önce canlı olarak doğdukları geç dönem kürtaj yapmaktan suçlu bulunan Philadelphialı bir kürtajcıydı. Ömür boyu hapis yatmaktadır.

Belgelerde, Pittsburgh Üniversitesi, Tıbbi İlerleme Merkezi’ne göre “doku elde etmek için kullanılacak bir prosedür” olarak “emek indüksiyonundan” bahseder.

Doğum indüksiyon kürtajları temelde kulağa nasıl geliyorsa öyledir; kürtajcı tipik olarak doğmamış bebeğin kalbine onu öldürmek için digoksin veya başka bir zehir enjekte eder ve ardından annenin ölü bebeğinin vücudunu doğurması için doğumu tetikler. Bu yöntem daha sonraki ikinci ve üçüncü trimester kürtajlarında kullanılır.

Digoksin kullanılmazsa – ve Tıbbi İlerleme Merkezi, bilim adamlarının digoksin olmadan “cenin dokusu” istediklerini, çünkü zehir araştırmalarını engellediğini tespit ederse, bebeğin canlı doğma şansı vardır. Araştırmalar, digoksin içermeyen doğum eylemi indüksiyon kürtajlarının yüzde 50’ye kadarının bir bebeğin canlı doğmasına neden olabileceğini gösteriyor.

Tıbbi İlerleme ve Yargı İzleme Merkezi, Pittsburgh Üniversitesi’nin, kürtaj yapılan bebeklerin vücut parçalarının tazeliği de dahil olmak üzere, “çok kaliteli dokuya hızlı erişim” sunmakla övündüğünü de kaydetti.

Belgelerde:

 

Pitt, “numunelerimizdeki sıcak iskemik zamanı kaydettiğini ve en yüksek kalitede biyolojik numuneler elde etmek için bunu minimumda tutmak için adımlar attığını” belirtiyor. [“Sıcak iskemik süre”, kan akışı kesildikten sonra bir organın vücut sıcaklığında kaldığı süreyi ifade eder. Sıcak iskemik süre, organın soğutulduğu süreyi ifade eden soğuk iskemik zamandan farklıdır. Pitt’in ifadesi, kürtaj ile kürtaj arasındaki sürenin minimum olduğunu gösteriyor.]


Üniversite ayrıca 2015 yılında federal hükümete “10 yılı aşkın bir süredir cenin dokusunu topladığını… karaciğer, kalp, gonadlar, bacaklar, beyin, böbrekler, üreterler ve mesaneler dahil genitoüriner dokular” olduğunu söyledi.

Üniversite, belgelerde “Geçen yıl 725 vakadan malzeme toplanmış olabileceğinden, koleksiyonlar önemli ölçüde artırılabilir” dedi.

Belgelere göre, federal hükümetten, her hafta “en az 5 vaka” hedefiyle “insan idrar ve genital organlarının elde edilmesi, kalite kontrolü ve dağıtımı için bir boru hattı geliştirmesi” için hibe parası istedi.

Üniversitenin önerisi aynı zamanda ırksal hedefleri de içeriyordu, bunu keşfeden ise Judicial Watch ve Tıbbi İlerleme Merkezi.

Pitt, planlanan iptal edilen ‘deneklerin’ %50’sinin azınlık fetüsleri olmasını istedi. Judicial Watch’a göre teklif, Pittsburgh’un çeşitli olması nedeniyle ‘deneklerin’ çeşitli olmasını öneriyor, ABD Sayım Bürosu Pittsburgh şehrinin %70’e yakın beyaz olduğunu gösteriyor” dedi.

Ve üniversite bunu ödemek için Amerikalıların vergilerini kullanıyor. Belgelere göre, Pittsburgh Üniversitesi, 2015 yılında beş yıllık bir süre içinde 3,2 milyon dolar talep etti ve şimdiye kadar en az 2,7 milyon dolar aldı.

Bu parayla finanse edilmiş olabilecek deneylerden biri, beş aylık kürtajla alınan bebeklerin kafa derisinin kesilmesini ve ardından kafa derilerinin kemirgenlere implante edilmesini içeriyordu.

Bilgiler, Pittsburgh Üniversitesi araştırmacılarının Eylül 2020’de “Bilimsel Raporlar” dergisinde yayınladıkları bir araştırmadan geliyor. Bilim adamlarının, insan bağışıklık sistemini incelemek için “insanlaştırılmış” fareler ve sıçanlar yaratmak için kürtajla alınan bebeklerin kafa derilerini nasıl kullandıklarını anlatıyor.

Araştırmayla birlikte, araştırmacılar deneylerinin fotoğraflarını yayınladılar – bebeklerin kemirgenler üzerinde büyüyen saç tutamlarını gösteren korkunç görüntüler.

Bu fotoğrafları şu linkten görebilirsiniz; https://www.lifenews.com/2020/12/18/scientists-attach-scalps-of-aborted-babies-to-humanized-mice-for-dubious-research/

Küresel organ ticareti ve bilim iç içedir. Bazılarının bilim diye tapındığı bir aracı, kötülük içinkullananlar var. Bugün bilim dünyasında sözü geçen, hakim olan kanat, açıkça satanist ayinlere katılan kanattır. Hakemli tıp dergilerinde makaleler öyle kolay kolay çıkmaz. Ya para bastırırsın, ya gerçekten çığır açacak ve onların işine yarayacak bir şeyler bulursun. Yoksa senin çalışmanın insanlık açısından faydasından ziyade, ilaç şirketlerine uzun vadede getirisi önemli olan.

Organ nakli olayı, organın canlıdan yaşayan hayatta olan kişiden alınması ile gerçekleşiyor. Bu cinayettir.. “beyin ölümü gerçekleşti” kaidesi üzerine, yakınlarına öldü diye yutturulan bedenler, canlıdır ve nakil esnasında acıyı hissederler! Bu da tıbbın büyük bir yalanı ve karanlık yüzüdür.

Bilim bugün insanlık düşmanı satanistlerin hakimiyetinde. Medya da onların elinde. Ana akım medyaya ise satanistlerin propagandasına uygun konuşanlardan başkası, kolay kolay çıkarılmaz. Küresel organ ticareti bugün birçok ülkede yapılmaktadır. Özellikle de savaşın ve mültecinin çok olduğu ülkelerde…

Bizi Takip Edin
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore