Sadece Gerçek logo

Bireyselleştirilmiş kölelik: Great Reset’e karşı direniş mümkün mü?

Bireyselleştirilmiş kölelik: Great Reset'e karşı direniş mümkün mü?

Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla buluşup, bir yerlerde oturup bir şeyler içtik. Bu süreçte kriptodan girdik, siyasetten çıktık. Toplumun ve dünyanın gidişatına kadar konuştuk. Genelde ben bir ortamda konuşunca, bana gamlı baykuş gibi tavır takınılır. Ama dün öyle olmadı. Dün Great Reset’ten tut, X,Y,Z kuşağı ve çiplere kadar konuştuk.

Arkadaşlarımdan biri; “Haklısın kardeşim de teslim olmaktan başka çare var mı ki!?”

Aslında kısmen haklı. Çünkü tek başına bir şey yapamazsın. Ben de bu sözünün üzerine şunu dedim: “Evet haklısın, tek başına kimseye direnemezsin. Ancak insanları yalnızlaştırıp, bireyselleştirdiler. Bireyselleşen insanlar bir tehlike arz etmez.”

Öyle bir hale geldik ki komşuluk, akrabalık gibi değerler yok oldu. Akrabalık birçok insan için artık zorunlu bir kan bağından başka bir şey ifade etmiyor. Akraba ve komşuluktan sonra sıra ailede. Aileyi de bitirmeye yemin ettiler. Aile bittikten sonra istediğin gibi şekil vereceğin bir hamura dönüşmüş toplum ortada demektir. İnsanlar yalnızlaştıkça, özgürlük illüzyonuna kapılacak ama bu illüzyonun arkasında kölelik olduğunun farkına varamayacak.

Bunlara değindikten sonra, umarım iyi tatil yapmışsınızdır. Çünkü ihtiyacınız olacak. Zorlu süreç daha şiddetli gelmekte. Mental olarak kendinizi hazırlayın. Geçmişini unutma manevi değerlerine sımsıkı sarıl. Tüm olumsuzluklara rağmen, tüm zorluklara rağmen, sevdiğiniz, doğru kişiyi bulduğunuz da evlenin, kendinizi yetiştirin evliliğin önemini kavrayın. Evlilik bireysel bir adım olsa da toplumsal bir devrimdir bunun farkına varın. Çocuk yapın ama nefsiniz için değil, önce toplumun selametini düşünün. Çünkü her çocuk geleceğin değerlerinin muhafızıdır. Yetiştireceğin muhafıza bu yüzden dikkat et.

Yeni sistem seni ispiyonculuğa davet edecek. Bunu kimi zaman korkutarak, kimi zaman ödüllerle teşvik ederek yapacak. Dostunu, arkadaşını satma ve bireysel yaşama. İnsanın kendine ait fikirleri elbet olmalı fakat bazı konular da ayrılık, köleliği getirir. Önceden ülkeleri bölüp, parçalayıp yönetirlerdi. Şimdi tek tek bireylere bunu yapıyorlar.

Bizi Takip Edin
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore