Sadece Gerçek logo

Kurtlar Vadisi Vatan filmi ve oyuncu kadrosu

Kurtlar Vadisi Vatan filmi ve oyuncu kadrosu
Hayranlarının merakla ve özlemle beklediği Kurtlar Vadisi, ekranlara “Kurtlar Vadisi Vatan” adlı sinema filmiyle dönmeye hazırlanıyor. Edinilen bilgilere göre film Antalya – Korkuteli ve civar köylerde çekimlere başlanmış.


PANA FİLM’İN YENİ DİZİSİ “NÖBET 7/24’ÜN OYUNCU KADROSU VE KONUSU HAKKINDA BİLGİ İÇİN RESME TIKLAYIN


Filmin yönetmenlik koltuğunda ise daha önce Vadi’de yönetmenlik yapmış olan Selahattin Sancaklı ve Serdar Akar’ın bulunduğu öğrenildi. Filmin oyuncu kadrosunda elbette değişmez üçlü Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak bulunmakta. Ancak filmin oyuncu kadrosunda sürpriz denilecek isimlerde mevcut. “Sadece Gerçek” farkı ile sizlere bunlardan birkaçının ismini verelim.

29 Eylül’de vizyona girecek Kurtlar Vadisi Vatan filminden bazı kareler



Kurtlar Vadisi Vatan - Polat Alemdar
Kurtlar Vadisi Vatan setinden Polat Alemdar


Kurtlar Vadisi Vatan - tank
15 Temmuz’da sokaklarda gördüğümüz tanklar, fimde de gösterilecek.


Kurtlar Vadisi Vatan - Cahit, Erhan, Yasin komutan, Polat Alemdar
Kurtlar Vadisi Vatan – Polat Alemdar ekibiyle birlikte operasyon düzenlerken


Kurtlar Vadisi Vatan - patlama sahnesi
Kurtlar Vadisi Vatan patlama sahnesi


Kurtlar Vadisi Vatan oyuncu kadrosu


Sinem Öztürk

Kurtlar Vadisi Vatan filminin oyuncu kadrosunda, Arka Sıradakiler dizisindeki Gamze rolüyle üstlenen, Huzur Sokağı adlı dizide de şarkıcı Kutsi ile başrolü paylaşan Sinem Öztürk bulunuyor. Filmdeki rolü Üsteğmen olan Sinem Öztürk’ün, Kurtlar Vadisi Vatan filminde nasıl bir performans göstereceğini merakla bekliyoruz.

Yedi Güzel Adam’daki rolüyle tanınan Zümre Ertürk

Zümre Ertük’ün Kurtlar Vadisi Vatan adlı sinema filminde rolünün öğretmen olduğu bilinmekle beraber, filmin setinden elde edilen ilk görüntülerde, Necati Şaşmaz nam-ı diğer Polat Alemdar’ın arkasında duvara sinmiş bir halde durduğu görülmekte.

Kurtlar Vadisi Vatan Zümre Ertürk



Polat Alemdar’ın gizemli düşmanı ve darbenin arkasındaki adam; Nezih Işıtan



Kurtlar Vadisi Vatan adlı sinema filminde Polat Alemdar’ın gizemli düşmanı olarak karşımıza çıkan Nezih Işıtan, filmdeki karakterinin ne olduğu bilinmemekle beraber, boynundaki ve duvardaki figürler, tapınakçı uzantısı olduğunu göstermekte.

Kurtlar Vadisi Vatan - Uzun saçlı adam, Aygün Tevfik Hiçyılmaz


Kurtlar Vadisi Pusu’nun Yasin komutanı; Ertuğrul Şakar



Daha önce oynadığı bir dizide Kordon Celil lakabıyla ünlenen ve başarılı performans gösteren Ertuğrul Şakar, sonrasında Vadi’ye transfer olmuş ve Kurtlar Vadisi Pusu dizinin son sezonunda da dizide rol almıştı. Yasin Komutan, Kurtlar Vadisi Vatan adlı filmde de Vadi ekibinin içinde.

Kurtlar Vadisi Vatan Yasin komutan. Ertuğrul Şakar


Tuncay Beyazıt



1964 doğumlu olan Tuncay Beyazıt, oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlayan ve ilk olarak Haldun Dormen tiyatrosunda ‘Kare As’ adlı oyunla adım atan Tuncay Beyazıt. Halen Umudum adlı tiyatroda oyunculuk yaşantısını sürdüren Tuncay Beyazıt‘; “Yılan Hikayesi’, ‘Üvey Baba’, ‘Dadı’, ‘Böyle mi Olacaktı’, Kardeş Payı” gibi televizyon dizilerinde rol almıştır. ““İnşaat” adlı sinema filmi”, Beyazıt’ın rol aldığı ilk sinema filmidir. Son olarak, 2016’da vizyona girmiş olan “Sen Benim Herşeyimsin” adlı sinema filminde rol almıştır. Şimdi de “Kurtlar Vadisi Vatan” filmi ile izleyicilerle buluşacak. Filmdeki rolü gelen haberlere göre muhtar olan Beyazıt’ın tecrübesiyle filme olumlu katkı sağlayacağını düşünüyoruz.

Kurtlar Vadisi Vatan Tuncay Beyazıt




Kurtlar Vadisi Vatan ne zaman vizyona girecek?



Filmin çekimleri sonuçlandı. Kurtlar Vadisi Vatan filmi, 29 Eylül 2017’de vizyona girecek. CGV Mars Dağıtım’ın dağıtımını yaptığı filmin yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar oturuyor. Filmin fragmanı ise hazırlanma aşamasında Temmuz başı veya ortaları gibi filmin fragmanının yayınlanacağı söyleniyor. Uzun süredir Pana Film camiasından haber bekleyenlere, bu haberi sosyal medyanın imkanları ve insanların verdikleri bilgilerle biz verelim dedik.


Filmin isminin Kurtlar Vadisi Darbe yerine Kurtlar Vadisi Vatan olarak değiştirilmesinin sebebi ise kurtlarvadisidarbe.com adlı domain adresinde patent sıkıntısı çıkması ve bu konuda dizi ekibinin yıpratılması sebebiyle olabilir. Şüphesiz ilerleyen günlerde detaylar daha da netleşecektir.
Kurtlar Vadisi Vatan
Kurtlar Vadisi Vatan, 15 Temmuz darbe konusunu işleyeceği söyleniyor. Antalya’nın yerel halkının ise ilgisi görülüyor

Kurtlar Vadisi Vatan

Kurtlar Vadisi Pusu yerine Kurtlar Vadisi Kaos

Takip edenlerin bildiği üzere Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizi 300. bölümü devirmiş ve sezon finalinin ardından devam etmemişti. Şüphesiz bunda 15 Temmuz’da yaşanan olaylar ve geniş çaplı soruşturmaların da etkisi bulunmaktadır.


Kurtlar Vadisi Kaos adlı dizi hakkında daha fazla detay için resme tıklayın

Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ve oyuncuları

Etiketler:

Paylaş:

Bizi Takip Edin
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore